Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

List of products by brand Gun Oil

Wanneer we het over de producten van Gun Oil hebben, hebben we het over hele fijne glijmiddelen en massage oliën. Deze producten plakken totaal niet en worden geleverd in een zeer originele verpakking. De artikelen zijn heel makkelijk te doseren en heerlijk om te combineren met een seksspeeltje.
  • Stroke 29

    €14.83
    Gebruik deze crème tijdens het masturberen en je vergeet dat je het met de hand aan het doen bent. Dit is echt zó lekker! In tegenstelling tot reguliere glijmiddelen geeft deze dikke, niet vette masturbatie crème van Gun Oil je veel meer dan een beetje gladheid. Deze Stroke 29 crème maken je masturbaties tot een hele intense beleving. Breng een hoeveelheid aan op je penis en ga lekker met jezelf aan de slag. Na ongeveer de 29ste beweging verandert het gevoel van Stroke 29. Door de wrijving en de lichaamswarmte verandert de crème van structuur en past zich helemaal aan jou aan en geeft een gevoel waardoor je vergeet dat je jezelf aan het aftrekken bent Inhoud: tube van 100 ml Ingrediënten: water, octyl palmitate, prunus amygdalus dulcis oil, emulsifying wax NF, aloe ba. . . .